Emotivno

Crvena zvezda i Partizan odigrali su 164. večiti derbi na stadionu Rajko Mitić u kojoj su crveno-beli odneli pobedu rezultatom 1:0!

Ovim trijumfom klub iz Ljutice Bogdana osigurao je titulu i 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Kao i na svakom derbiju, igra je bila napeta na obe strane, sa ne toliko sjajnih poteza, pa su ljubitelji fudbala bili uskraćeni za dobar fudbal na terenu. Zvezda je nizala napade, Partizan ih je imao manje, ali uprkos tome, istakla se dobra odbrana fudbalera Milana Borjana, koji je sjajno odbranio u presudnim momentima meča i nakon napada Partizana u 89. minutu sačuvao je svoj gol i obezbedio Zvezdi 3 boda!

Odmah po završetku meča na Instagram mreži oglasila se Borjanova supruga Snežana koja je bila veoma ponosna na Milanov uspeh.

Kako je Milan Borjan već 4 godine golman crveno-belih, veliki je miljenik navijača, koji su čak pokrenuli i inicijativu da upravo on bude nova Zvezdina zvezda, u tome se slaže i Borjanova supruga:

- Ti tako skroman i povučen, ponovo si podsetio Zvezdine navijače zašto si tako značajan za ovolike uspehe Crvene zvezde. I nije bitno šta misle neki ljudi, da li se slažu sa tim da ti budes ZVEZDINA ZVEZDA... Bitno je to šta navijači kažu i žele, a to je da ti budeš ZVEZDINA ZVEZDA... TI TO JESI I BIĆEŠ jer zaslužuješ...ZVEZDINA ZVEZDOOOOOOOOO - napisala je Snežana.

View this post on Instagram

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

IZVOR: IG / @snezanafi

Jednom prilikom je i sam Borjan isticao da ga je inicijativa pojedinih navijača emotivno dotakla i da bi to za njega bio vrhunac života.

Podsetimo, Zvezdine zvezde su: Rajko Mitić, Dragoslav Šekularac, Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, Dragan Stojković i čitava generacija 1991. koja je donela trofej Kupa evropskih šampiona.

Autor: redportal.rs

#Pobeda

#crvena zvezda

#derbi

#golman

#milan borjan

#partizan

#titula