A kako je vi zamišljate? 🤔

Kroz novu rubriku na našem Instagram profilu i portalu - Leksikon, uspeli smo da saznamo šta to Vesna Đogani kuva najčešće u svom domu i da li uopšte kuva, kao i koja poznata ličnost joj se dopada u periodu kada je bila tinejdžerka. Nastavite sa čitanjem, jer odgovori slede u nastavku! 😎🔽🔽🔽

Jelo koje najčešće spremaš? 👨‍🍳

Čini mi se da je prvo mesto i definitivno šampion mog kulinarskog umeća jelo koje se zove grašak. Grašak najčešće spremam.

Kako zamišljaš sebe za 10 godina? 🤔

Kao jednu fenomenalnu mačku! 😎 Šalim se! Kakva sam sad, čini mi se da ću takva biti i do kraja svoj života: vitalna, vesela, optimista, duhovita, zgodna, zadovoljna, srećna...

Poznata ličnost koja ti se sviđala kada si bila tinejdžerka?

Ona sam generacija koja je obožavala New Kids on the Block, ali kasnije, kada sam stasala, iskreno niko mi se nije dopadao. Jako rano sam ušla u ovaj posao, bila sam u kontaktu sa mnogim javnim ličnostima, tako da sam od početka shvatila koliko su oni zapravo tu prilično fejk. Nisu iskreni pri načinu svoje prezentacije, tako da sam tad već razbila iluziju da se zaljubim u bilo koga ko je javna ličnost.

TikTok ili Instagram?

Obe platforme su mi jako važne. Po mojoj nekoj statistici imam potpuno različitu publiku na TikToku i na Instagramu, a na ovaj način najbolje komuniciram sa svojom publikom. Takođe, one mi dozvoljavaju da budem jako kreativna, što na primer nisam mogla na Fejsbuku i na nekim drugim televizijskim pojavljivanjima.
View this post on Instagram

A post shared by Red portal (@redportal.rs)

IZVOR: IG / @redportal.rs

Autor: redportal.rs

#Instagram

#TikTok

#kuvanje

#red lekskon

#vesna đogani