Malo je reći da smo oduševljeni, jer su stari junaci opet s nama

Danas je konačno, posle dosta najava (ali i kontraverzi, khm...) konačno objavljen trejler za nastavak crtano-igranog hita iz devedesetih Svemirski basket u kojem će se crtana družina iz Vorner brosa opet naći na košarkaškom terenu, ali protiv novih protivnika.

Međutim, ono što je malo ko očekivao jeste da će se trejler za ovaj film u istom trenutku pojaviti i na srpskom jeziku (za domaće klince, razume se 😊) tako da smo duplo pozitivno iznenađeni - prvo samim trejlerom, a zatim što smo odmah glasove likova mogli da čujemo na našem jeziku.

Sudeći po ovoj najavi, u filmu čiji je naziv za naše tržište sada i zvaničnoSvemirski basket: Novo nasleđe, košarkaš Džejms Lebron će se u svetu crtanih likova, u kojem i dalje žive Duško Dugouško, Patak Dača, Gica Prasić, Grozni Sima, Zečica Lola, mačak Silvester, Elmer Davež i ostali, naći nakon nesporazuma sa svojim sinom kog će moći da vrati - samo pobedom na terenu.

Veliko iznenađenje je i što se u trejleru vide crtani likovi iz studija Hena-Barbera, poput Kremenkovih, mede Jogija i Magile Gorile, dok je premijera najavljena za jul ove godine.

Za maestralnu sinhronizaciju (u koju ćete se uveriti ako kliknete dole 👇) zaslužan je domaći studio Blitz Film Srbija, koji su inače ekskluzivni distributeri filmova iz studija braće Vorner.

Kako to izgleda, pogledajte sami:

IZVOR: YT / Blitz Film Srbija

Autor: redportal.rs

#Trejler

#izašao trejler

#space jam 2

#svemirski basket: novo nasleđe