Prestonica Srbije uskoro će ugostiti najbolje tenisere sveta!

Ljubitelji tenisa u Srbiji čekali su 9 godina na ATP turnir u Beogradu.

Konačno, to će se i ostvariti kada 19. aprila počinje Serbia open na terenima teniskog centra Novak na Dorćolu.

Beograd će dočekati čak 12 tenisera iz Top 35 najboljih igrača sveta. Među njima su Dominik Tim (Austrija) koji je 4. na svetu, Mateo Beretini (Italija) 10. igrač sveta, Gael Monfis (Francuska) koji je trenutno 14. na svetu, kao i Borna Ćorić (Hrvatska) i Atslan Karasev (Rusija), 24. i 27. igrači sveta.

Od srpskih tenisera, osim najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića igraće Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere. Vajld karte su dobili Viktor Troicki, Nikola Milojević i Danilo Petrović.

Serbia open trajaće od 19. do 25. aprila, a u aprilu će se održati i čelindžer. Turnir za dame biće održan u maju, a više o tome možete saznati iz teksta ispod:

Zvanična Instagram stranica Serbia open pozdravila je na svom profilu sve pratioce i ljubitelje tenisa i najavom još jednom potvrdila organizovanje turnira na čelu sa direktorom Đorđem Đokovićem.

View this post on Instagram

A post shared by Serbia Open 2021 (@serbiaopen)

IZVOR: IG / @serbiaopen

Serbia open će postati novi dom tenisa, a kako najavljuju iz organizacije u planu je da turnir naredne godine pripadne seriji 500, i da postane redovni događaj na mapi ATP turnira.

View this post on Instagram

A post shared by Serbia Open 2021 (@serbiaopen)

IZVOR: IG / @serbiaopen

Pratite zvaničnu stranicu Serbia open i budite u toku sa svim dešavanjima pred turnir u Beogradu, koji startuje za manje od 3 nedelje!

Autor: redportal.rs

#Srbija

#atp

#beograd

#novak djokovic

#serbia open

#tenis

#turnir