Evo kakav vas mesec očekuje

Stiglo je proleće i donelo lepo i sunčano vreme koje nas mami da izađemo iz svojih domova, šetamo, ali i idemo u kupovinu po buticima i tržnim centrima.

Prema pisanju Monda saznate za koja 3 znaka će se novac lepiti u ovom mesecu i na šta ćete sve da troškarite:

Ovan

Najbolji period za novac je sredinom meseca, tačnije 14. aprila, kada Venera ulazi u vaš sektor finansija i tada će se otvoriti više prilika za novac. Ali to nije sve! Krajem meseca, odnosno 26. aprila, pun Mesec u Škorpiji donovi veliki dobitak! Iako Ovnovi važe za znak koji nije baš pažljiv sa novcem, ovog meseca bićete u plusu toliko da ćete se "valjati u novcu"!

Bik

Ovo je vaš mesec, ali se u prvoj polovini aprila ipak pripazite kada je u pitanju trošenje novca. Moguće je da ćete u stanju rasejanosti potrošiti novac na stvari koje vam nisu potrebne. Zato od 19. aprila bićete više u harmoniji sa svojim osećanjima, pa tako i finansijskom situacijom, zato kao nagrada stiže novi dobitak!

Blizanci

Ovog meseca ćete imati dosta novca, ali isto tako ćete se i trošiti, toliko da možda nećete imati ni za osnovne račune. Mars ulazi u Raka 23. aprila i bićete raspoloženi za troškarenje na druge ljude, porodicu, prijatelje. Zato trošite novac racionalno i neće biti problema.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#april

#horoskopski znakovi

#novac

#prolece

#trosenje