Novi uspeh istinite priče o stradanju Srba sa Kosova

Roman pod nazivom Srpsko srce Johanovo izazvalo je veliku pažnju javnosti zbog istinite, potresne priče o Srbinu koji je bio žrtva trgovine ljudskim organima u Albaniji i njegovom srcu koje je spaslo život jednom Nemcu iz plemićke porodice.

Istinita priča je prvo predstavljena kroz dirljivu poetu koju je za samo 2 sata napisao ugledni pesnik Veselin Dželetović, a zatim nekoliko godina kasnije pretočio u roman koji je pogodio mnoge.

Roman Srpsko srce Johanovo naišao je na veliko interesovanje ljudi širom sveta i knjiga do sada ima više od 12 svetskih prevoda počev od ruskog, francuskog, nemačkog, engleskog, grčkog, italijanskog, jermenskog, makedonskog...

Roman je sada dobio i novi prevod i to na japansi jezik!

Autor knjige je nedavno podelio vest na svom Fejsbuk profilu i napisao da je presrećan i ponosan na ovaj uspeh!

IZVOR: FB / Veselin Dzeletovic

Objava je izazvala mnogo reakcija, više od 800 lajkova i 180 komentara.

U avgustu ove godine očekuje početak snimanje filma Žetva bazirana na knjizi Srpsko srce Johanovo. Film će biti rađen u srpsko-američkoj produkciji sa poznatom i jakim glumačkom postavom.

Veselin Dželetović bio je gost Red portala i u okviru intervjua pričao o životu na Kosovu i Metohiji, knjizi Srpsko srce Johanovo i filmu koji će sigurno osvojiti svet:

IZVOR: YT / redportal RS

Autor: redportal.rs

#Srpsko srce Johanovo

#film

#istinita prica

#knjiga

#prevodi

#veselin dzeletovic