Šta sve možete postići samo ako znate kako

Naučite kako da se zabavljate dok flertujete. To je najvažniji korak. Posle će sve dolaziti prirpdno. Budite pričljivi ljubazni i zabavni umesto da se previše trudite.

Održavajte kontakt očima i ne zaboravite da se smejete njegovim šakama. Ovi suptilni nagoveštaji će biti delotvorniji i izgledaće prirodno.

Foto: Unsplash.com

Pokažite svoju jedinstvenu stranu. Momci uvek žude za onim što nemaju. Imati pozitivan stav i osećaj samopouzdanja ne samo da će učiniti da se osećate bolje u vezi sebe već će ga naterati i da poželi da sazna više o vama.

Foto: Unsplash.com

Tretirajte muskarca isto kao da vam se ne dopada. To će vam dati dozu neosvojivosti koja je potrebna da se muškarac zaljbi u vas. Ne odgovaraj odmah na njegove poruke i pokažite da nisite uvek dostupne.

Nemojte se plašiti da mu priđete. Tradicionalno "slučajno dodirivanje" je savršen način da probijete led i približite mu se. Ovo je i odličan trik da stvari podignete na viši nivo.

Foto: Unsplash.com

Pažljivo ga slušaj i potrudi se da vodiš konverzaciju. Način na koji razgovarate sa njim je ključni aspekt u flertovanju. Zabavite se i lagano razgovarajte i nastavite da mu postavljate pitanja, u osnovi o svemu. Uz odličan razgovor i govor tela, nateraćete ga da zaboravi na druge ljude u prostoriji, a upravo je to i cilj.

Budite misteriozne. Pronađite balans između pokazivanja svoje ličnosti i čuvanja svojih malih tajni za sebe. Ako vidi koliko je vaša ličnost zanimljiva i jedinstvena, počeće da želi sve više i više.

Foto: Unsplash.com

Dajte male nagoveštaje da vam se dopada. Nemojte se stideti da mu pokažete da ste zapravo zainteresovani za njega – mali komplimenti učiniće razgovor interesantnijim. Pohvalite ga malim detaljima, kao što su njegova košulja ili cipele, i izgledajte samouvereno dok to radite.

Najvažnije je da se osećate lepo i samouvereno. sve ostalo dolazi prirodno. Pa poradite malo na svom sampouzdanju pre nego što se upustite u čari flerta. 😊

Autor: redportal.rs

#flert

#tajne