Aukcija izazvala ogromno interesovanje

Pre tačno 24 časa pokrenuta je licitacija na sajtu Limundo u cilju prikupljanja humanitarne pomoći.

Predmet koji se licitira je kapitenska traka najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda koju je u poslednjim trenucima u meču Srbije i Portugala bacio i napustio teren. Više o tome možete pročitati u tekstu ispod:

Već nakon 7 sati od početka aukcije cena ovog očigledno dragocenog predmeta dostigla je vrednost od 700.000 dinara ili nešto manje od 6.000 evra. Kako se približavao kraj dana, ponude su se nizale i dostigle cenu od 14.000.000 dinara i tada su počele da se dešavaju čudne i ružne stvari.

Odjednom su počeli da se prijavljuju novi korisnici i da nude neverovatan iznos novca, pa je tako ponuda rasla i do 1.280.000.170 dinara odnosno nešto malo manje od 11 miliona evra koliko glasi poslednja ponuda nakon 24 časa od početka licitacije.

Da su ljudi počeli da se igraju sa brojkama i da šaljivo pristupaju humanitarnoj licitaciji za pomoć šestomesečnom Gavrilu koji boluje od spinalne mišićne atrofije, sasvim je sigurno.

Loše je što takav neozbiljan pristup licitaciji može odvratiti ljude koji zaista žele da licitiraju i odvoje veću svotu novca za pomoć dečaku čiji lek košta neverovatnih 2.500.000 evra.

Licitacija traje do 2. aprila.

Autor: redportal.rs

#AUKCIJA

#humanost

#kapitenska traka

#kristijano ronaldo

#limundo

#zagavrilovupobedu