Psiholozi smatraju da muškarci varaju zbog seksa, a žene zbog ljubavi.

U današnje vreme ljudi pronalaze razne načine da opravdaju prevaru. U vreme naših baka i deka to je bilo skandalozno i osoba koja je prevarila partnera bi bila osuđena i od strane porodice i od okoline.

Studje kažu da muškarci varaju kako bi podigli ego i zadovoljili seksualnu znatiželju, a žene varaju kada postanu nezadovoljne ponašanjem partnera. Večita prepirka u razlici muško-ženskih prevara prelila se i na društvenu mrežu Tviter, pa su tviteraši iznosili mišljenja o prevari.

Muškarci kada opravdavaju svoju prevaru uvek kažu da je to bio samo fizički čin zadvoljenja i da nema veze sa emocijama. Žene najčešće varaju kada saznaju da ih je muškarac prevario, tada ih vodi ih nagon osvete. Psiholozi smatraju da mušarci varaju zbog seksa a žene zbog ljubavi.

IZVOR: TW / @srbinjelud

Tačna je konstatacija da je bolje dobar razvod nego loš brak, jer decu ne treba mešati u sporove između roditelja. Kada deca postanu oružje jednog roditelja radi ucene drugog u tom nadmudrivanju deca izvuku deblji kraj. 😑

Niko ne treba da se oseća prljavo ako sluša sebe i svoje potrebe, ali svakako ne treba nekog omalovažavati a drugu stranu opravadavati.

IZVOR: TW / @IvanovicDraga

Do sad niko sa sigurnošću nije objasnio šta znači "prevara radi prevare". Nažalost, u toj relaciji muškaraca i žene, on je "frajer", a ona žena "lakog morala".

Autor: redportal.rs

#deca

#muž

#prevara

#žena