U dužini od dvadesetak metara napisano je GRAD NA LIMU TEBE VOLI DO KRAJA SE S TOBOM BORI, grbom Partizana i potpisom GROBARI PRIJEPOLJE

Na potpornom zidu novoizgrađene obaloutvrde i keja u Šarampovu, u dužini od dvadesetak metara napisano je "Grad na Limu tebe voli do kraja se s tobom bori" sa grbom Partizana i potpisom "Grobari Prijepolje", pa stanovnici smatraju da se aludira na podršku uhapšenom vođi navijača Partizana Veljku Belivuku.

Za žitelje Prijepolja, ovaj prizor je uznemirujući jer Veljko Belivuk nije nikakav nacionalni heroj koji je nevin sklonjen iza brave, već osvedočeni nasilnik i osuđenik, koji svoje kriminalne aktivnosti krije iza navijanja za fudbalski klub.

Foto: RINA

- Ovo je bruka i sramota, ko god da je napisao. Gradnja keja još uvek nije završena, a neodgovorni pojedinci ili grupe već su počeli da ga uništavaju. Nadam se da će nadležni organi pronaći vinovnike ove škrabotine - izjavio je Marko iz ovog grada.

Foto: RINA

Izgradnja obaloutvrde na desnoj obali Lima u Šarampovu vredna je 85 miliona dinara, a radovi se izvode u okviru projekta Upravljanje slivom reke Drine na Zapadnom Balkanu, na osnovu Sporazuma o grantu Trast fonda za globalne ekološke kapacitete i Specijalnog fonda za klimatske promene, potpisanog između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj.

Autor: RINA.rs

#Prijepolje

#grafit

#partizan

#velja nevolja

#veljko belivuk