Pokazali da pored muzičkog imaju još jedan veliki talenat

U sinoćnjem Ami G Show, između ostalih, gosti su bili i Milica Todorović i Cvija. Ovo dvoje muzičkih zvezda pokazali su da poseduju još jedan ogroman talenat.

Naime, njih dvoje su napravili pravi mali šou svojim imitacijama poznatih ličnosti sa estrade, ali i sa političke scene.

Prvo je gledaoce prisutne u studiju Milica zapanjila imitacijom Jelene Rozge, dok joj je Cvija parirao imitirajući Marka Bulata. Potom je Cvija imitirao i Topalka. 🤣 Kako je to izgledalo pogledajte na sledećem videu:

Iako smo na Milicu navikli u imitatorskom vajbu, čini se da sve više usavršava ovu svoju veštinu. Na trenutke se činilo kao da je Rozga zaista u studiju 😁

Cvija je sa druge strane maestralno skinuo Bulata i Topalka. Može se reći da je u njegovim imitacijama prisutna baš ona prava doza karikiranja koja imitaciju čini smešnom i zanimljvom sa jedne i neuvredljivom sa druge strane. Mada, to pre svega treba pitati Topalka i Bulata 🤣

Na kraju je Cvija veče začinio i imitacijom Aleksandra Vučića. Kako je to izgledalo, procenite sami 😉

Na delu smo videli zaista pravi imitatorski duel... Ili duet? 🤔 Nadamo se da će dvoje muzičara nastaviti da paralelno sa svojom muzičkom karijerom razvijaju i ovaj svoj talenat.

Koja imitacija vam se najviše dopala?

Autor: redportal.rs

#amig show

#cvija

#imitacija

#milica todorovic