Ovog proleća pravo iz Amsterdama stiže modna priča nadahnuta nordijskim narodnim predanjima

Ovog proleća pravo iz Amsterdama stiže modna priča nadahnuta nordijskim narodnim predanjima.

Holandski modni brend Scotch&Soda u najnovijoj kolekciji slavi stilsku individualnost ispričanu kroz slojeve lepršavih materijala i živopisnih dezena. Geometrijski print se sa sveprisutnih blejzera i keper košulja iz zimske sezone preselilo na majice, lagane bluze i midi suknje s plisiranim detaljima. Pantalone visokog struka i košulje obogaćene volanima čine ključne komade ženske kolekcije, dok muškarci mogu da se opuste u ležernim workwear modelima i kargo pantalonama nešto šireg kroja.

Foto: redportal.rs

Dodatnu vrednost prolećnoj modnoj bajci daju ručno iscrtani detalji i uzorci koji prate kolekciju inspirisanu nordijskom tradicijom. U ovu kolorističku igru savršeno su se uklopile nijanse zelene, maslinaste i terakota narandžaste boje, uz akcente pink tonova koji unose svežinu i razigranost u ovosezonski garderober.

Denim je i dalje u fokusu održive proizvodnje. Više od polovine modela napravljeno je od održivog pamuka koji je tretiran na ekološki način. Ljubitelje ovog amsterdamskog brenda oduševiće novi model farmerica visokog struka Charm, koji je izrađen od organskog pamuka, dok su etikete, patent trake i šavovi dobijeni korišćenjem recikliranog poliestera.

Foto: redportal.rs

Odabrani modeli iz nove kolekcije dostupni su u onlajn šopu fashionandfriends.com, u Scotch&Soda prodavnici u šoping centru Rajićeva u Beogradu, kao i u multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Autor: redportal.rs

#MODA

#Scotch&Soda

#nova kolekcija