Ko je spreman na još jednu dozu čarobnog napitka?

Nekada davno (za one koji imaju 35+ godina) postojale su dvodimenzionalne tabačine sa kojih se nismo skidali u fliperanama, odnosno arkad-klubovima. To što smo sve pare džeparca trošili na žetone igrajući Double Dragon, Cadilacs and Dinosaurs, Final Fight i slične nije nas sprečavalo da to radimo iznova i iznova, iako smo se često odricali i školskih užina.

Elem, u zadnje vreme izgleda da se ovaj tip igara vraća u modu, a najava za novu takvu igru nam stiže iz francuskog studija Microids (hm? 🤨) koji najavljuju izlazak jedne takve igre na jesen, u kojoj ćemo se naći u ulozi ni manje ni više nego - Asteriksa i Obeliksa!

Foto: Printscreen YouTube/Microids

Na osnovu najave na njihovom Jutjub kanalu, crtež u igri Asterix and Obelix: Slap Them All! će ostati veran stripu, dok su animacije maestralne, tako da smo uvereni da će u ovome uživati sve generacije.

Zaposleni u Mikroidu najavljuju izlazak na jesen, a igra će biti dostupna na PlayStation-ima 4 i 5, Xbox One, Nintendo Switch i PC platformama. Pa ko upadne u kazan, upao je!

IZVOR: YT / Microids

Autor: redportal.rs

#asteriks i obeliks

#igrica

#išamaraj ih sve