Mima: Ne verujem da je to tačno, nisam čuo taj snimak u kojem on, navodno sve priznaje.

Glumac Branislav Lečić nalazi se u žiži javnosti zbog optužbi za silovanje, koje je glumica Danijela Štajnfeld uputila na njegov račun. Ova vest uzdrmala je Srbiju, ali i napravila podelu među glumcima na one koji misle da je Lečić kriv i one koji misle da je nevin.

U drugoj grupi, odnosno onih koji su stali u odbranu Branislava Lečića nalazi se i glumac Mima Karadžić, koji je nedavno izjavio sledeće:

- Ne verujem da je to tačno, nisam čuo taj snimak u kojem on, navodno sve priznaje. Ne znam kakva je osoba Danijela, igrali smo pre 15 godina zajedno i bila mi je odlična kao koleginica, ali ne poznajem je intimno. Sa druge strane, Leka mi je dobar prijatelj godinama, ali se sada nisam čuo sa njim, sigurno ima dosta svojih muka u ovom trenutku. Ne verujem da ju je silovao, dok se ne dokaže suprotno - rekao je Mima, piše Objektiv.rs.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Podsetimo, Lečić je tokom jučerašnjeg dana izbačen iz predstave Kad su cvetale tikve na inicijativu svojih kolega, koji su protiv glumca pokrenuli i peticiju. Detaljnije o ovoj temi možete pročitati u tekstu ispod:

Autor: Objektiv.rs / redportal.rs

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld

#mima karadžić

#podrška