Da li je to Velika Kaciga učestvovao u upad na Kapitol?

Američki glumac i komičar Rik Moranis, kojeg se uglavnom sećamo s nostalgijom budući da dugo ništa nije snimao, ovih dana se ponovo našao u žiži javnosti zbog jedne zanimljive okolnosti.

Sve je počelo tvitom zvaničnog naloga koje FBI ima na društvenoj mreži Tviter, gde su objavili fotografiju jednog od demonstranata koji su upali u Kapitol prvih dana ove godine. Po svemu sudeći, Biro nije uspeo da utvrdi o kome se radi, tako da su u pomoć pozvali javnost.

IZVOR: TW / FBI

Nažalost po njih, javnost na Tviteru jeste prepoznala nekog, i to baš Rika Moranisa, tako da je salva šala usledila. Prenosimo samo neke od najurnebesnijih.

- Našla sam ga - napisala je izvesna Lisa Krof uz kratak snimak Moralesa iz filma Svemirske lopte, u kojem nosi kacigu isto kao i uslikani demonstrant.
- To je onaj lik iz Draga smanjio sam decu - poručuje korisnik pod imenom Keul K.
- Da, on radi u Službi za isterivanje duhova - dodao je drugi Tviteraš neobičnog imena.

Dodaćemo da je ova objava FBI privukla i preveliku pažnju, tako da ima više od 10 hiljada fejvova, isto toliko retvitova i preko 3.000 komentara. Koliko je ova pažnja samom Moranisu trebala teško je reći, budući da je prošle godine opet nevoljno skrenuo pažnju na sebe budući da ga je neki mladić iz čista mira napao na ulici, o čemu smo takođe pisali. 👆

Kada je FBI u pitanju, pa... Nadamo se makar da su se zaposleni makar malo zasmejali na neke od ovih komentara, mada čisto sumnjamo da su im od velike pomoći.

IZVOR: TW / @lisacroff

IZVOR: TW / @Kewl6ix

IZVOR: TW / @BTCPonziKing

Autor: redportal.rs

#demonstrant

#kapitol

#rik moranis

#tviter