Na čijoj ste strani?

Poznata srpska glumica Eva Ras nedavno je u jednom intervjuu koji je dala govorila o filmu Ludnica subotnje večeri, na kome je radila zajedno sa Kijom Kockar. Tom prilikom Eva je iznela optužbe na račun Kije i rekla da je ona tražila da se menja scenario. Detaljnije u tekstu ispod:

Glumica je, međutim, nastavila sa prozivkama pevačice i reditelja:

- Nemam ništa protiv nje, ja sam 62 godine glumica, igrala sam sa natuščicima, to su divni ljudi. Studentski film nije niža vrsta, iza njih stoji FDU, ja sam gostovala na televiziji kao modni kritičar i dobijam sliku Kije Kockar, rekla sam da sam igrala na filmu sa njom, pa sam igrala i na drugom gde sam saznala da je na prethodnom snimanju nastao haos gde je došla Kija da igra sebe i menjala je scenario. Smatrala sam da je to važno da se zna, da nepismena osoba za filmsku kulturu i da menja scenario. Istina je uvek žešća, kad je ta emisija izašla, na to se odazvao reditelj koji me je namazao g*vnima, kao da sam nula na ovom svetu. To se uvek desi kad ispričate istinu, kad dignete kamen ispod su neke bube - govorila je glumica. 

Foto: Printscreen YouTube/Boban Rajovic

Nakon Evinog intervjua oglasio se i reditelj filma i otkrio da je scenario zapravo menjan zvog Eve, a ne Kije, međutim, glumica je nastavila sa prozivkama na Kijin račun.

- Nisam znala da me reditelj ne ceni i da sam ja nula. On je izjavio da Kija nije menjala scenario nego da sam ja skot koji je menjala. Ja sam to snimanje napustila, ja nisam toliko neodgovorna, i bez toga se film mogao završiti. Ja sam starica, za mene nije bilo prevoza sa snimanja, statista me je vozio kući. Reditelj je opčinjen malim vrednostima koje mogu zasijati za 15 minuta. Ja sam radosna jer je to 136. studentski film za 62 godine karijere, nikad se nije desilo da me reditelj u proizvodnji ispljuje i obezvredi, a da se FDU nije oglasio. Svi znamo da sam ja zvezda tog filma - rekla je glumica u emisiji Puls Srbije.

Autor: idjtv.com / redportal.rs

#Eva Ras

#intervju

#kija kockar

#ludnica subotnje večeri