Zerina o Tari i Å a: Oboje su krivi, ali je razlika u tome Å”to neko vuče manje, a neko veće posledice.

U večeraÅ”njoj emisiji Pitam za druga Kendi i Ivana Å opić ugostili su pevačicu i bivÅ”u zadrugarku Zerinu Hećo, koja je tokom emisije iznela svoje miÅ”ljenje o pojedinim zadrugarima i aktuelnim odnosima u Beloj kući. šŸ˜Ž

Foto: Printscreen RED TV

Kada je reč o odnosu Tare i Å a, Zerina je otkrila da su se oni naglo zbližili nakon njenog izlaska iz rijalitija i rekla da ju je reper neposredno nakon njenog ulaska u Belu kuću pitao kako da se izvuče iz situacije sa Tarom. Međutim, iako mu je Zerina dala savet i rekla kako bi ona na njegovom mestu postupila, Å a je nije posluÅ”ao, već je i dalje nastavio po starom.

Zerina je dodala i da je veoma iznenađena tim odnosom, pa se zajedno sa Ivanom Å opić prisetila Zadruge 2 kada je Nenadova žena Ivana uÅ”la na nekoliko minuta u rijaliti i na taj način sprečila da se između njega i Dragane Mitar desi ono Å”to se desilo sa Tarom. Ovakva situacija ne bi mogla da se ponovi u Zadruzi 4, jer Ivana sada ne bi uÅ”la u Zadrugu i ne bi se petljala u ovu priču.

Foto: Printscreen RED TV

Kada je reč o krivici, Zerina kaže da su oboje krivi, ali da je razlika samo u tome Å”to neko vuče manje, a neko veće posledice. Tara je otvoreno govorila da je zaljubljena u Å a, dodala je bivÅ”a zadrugarka.

Zerina je dosta sukoba u Beloj kući imala sa Kristijanom, o kome uopÅ”te sada ne razmiÅ”lja, kako je rekla, i prokomentarisala njegov bliži odnos sa Miljanom na pitanje voditelja. Naime, bivÅ”a zadrugarka je izjavila da je Kristijan svestan toga da je interesantan gledaocima uz Miljanu, i da je ne bi iznenadilo da se Miksi zaljubi u Kikija. šŸ˜šŸ˜…

U Beloj kući trenutno je aktuelan odnos Nece, Bore i Brendona, a Zerina je Necu okarakterisala kao veoma hrabrog, ali i pomalo bezobraznog. On zna tačno Å”ta radi i u stanju je da izvuče svaÅ”ta iz Bore i Brendona.

- Gej je okej - izjavila je Zerina i kasnije dodala da za pola kuće smatra da su ove seksualne orijentacije.

Na zahtev gledaoca koji se uključio uživo u program Zerina je navela najljigavije osobe u Zadruzi. Ovu "titulu" od muÅ”karaca poneli su Å a, Vladimir, ali i Mića, koji nekad zna da bude ljigav, kako je zadrugarka otkrila, dok je kao najljigavije žene izdvojila Taru i Jovanu Misicu.

Autor: redportal.rs

#Zadruga 4

#Zerina Hećo

#pitam za druga

#redtv