Večeras će biti poznati učesnici 1/4 finala Lige Evrope

Liga Evrope polako ulazi u samu završnicu. Večeras se u dva termina igraju revanš mečevi 1/8 finala, a do ponoći će biti poznati svi učesnici žreba za 1/4 finale. Uzbudljivo je bilo prošle nedelje, a večeras se očekuje da bude još uzbudljivije.

Od 18.55 č. Molde dočekuje Granadu koja u Norvešku donosi prednost od 2 gola. Isti zaostatak ima Dinamo koji u Zagrebu dočekuje Totenhem, dok Roma u Ukrajini sa Šahtjorom ima lakši zadatak jer je u Rimu pobedila sa 3:0. Arsenal je protiv Olimpijakosa u prvom susretu zabeležio pobedu od 3:1 i večeras će imati lak posao, jer je vrlo teško da Olimpijakos napravi preokret. Ukoliko se dogodi tako nešto, to će biti senzacija.

IZVOR: TW / @EuropaLeague

U terminu od 21 č. biće mnogo više uzbuđenja. Dueli Rendžersa i Slavije Prag, i Milana i Junajteda doneće velika uzbuđenja. Prvi mečevi su završeni 1:1, pa će se u Glazgovu i Milanu voditi velika borba za prolaz dalje. Viljareal je iz Kijeva doneo prednost od 2:0 i sebi obezbedio idealnu situaciju za prolazak dalje. Čini se da je Ajaks sa našim Dušanom Tadićem u prvom meču obezbedio prolaz u narednu rundu, ali će sigurno biti oprezni u duelu sa Jang Bojsom.

Autor: redportal.rs

#Ajaks

#Arsenal

#Junajted

#Liga Evrope

#Milan

#Totenhem

#dinamo kijev

#dinamo zagreb

#granada

#jang bojs

#molde

#olimpijakos

#rendzers

#roma

#sahtjor

#slavija prag

#viljareal