Srbin opet punio statističke kolone 💪😎

Denver je noćas sabeležio novu pobedu u NBA šampionatu protiv Šarlota rezultatom 129:104. Ovo je Nagetsima 24. pobeda iz 40 mečeva i trenutno zauzimaju 5. mesto Zapadne konferencije. Denver je prilično lako došao do pobede, a ovaj meč će se pamtiti po velikom jubileju Nikole Jokića!

Nikola je noćas zabeležio 10. tripl-dabl u sezoni, ali i 228. dabl-dabl u karijeri! Tako je srušio rekord Mutobma i postao rekorder franšize! Zaista neverovatan uspeh za Jokića koji je ove sezone jedan od glavnih kandidata za MVP titulu.

IZVOR: TW / @nuggets

Jokić noćas nije ubacio broj poena na koji nas je navikao, ali je punio sve statističke kolone. Ubacio je 12 poena i imao po 10 skokova i asistencija. Najefikasniji u Denveru je bio Porter sa 28 poena, a sledio ga je Barton sa 23 poena.

View this post on Instagram

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

IZVOR: IG / @nuggets

Šta je sve uradio Jokić u NBA ligi je zaista neverovatno. Niko nije mogao da sanja da će karijera ovog košarkaša ići ovakvom putanjom. Čak i ljudi u Denveru nisu znali da su dobili košarkaškog mađioničara kada su ga uzeli na draftu. Ali mađioničar izvodi svoje trikove iz utakmice u utakmicu i ne namerava da stane. Uživanje je gledati Nikolu Jokića.

Autor: redportal.rs

#Denver

#Jokic

#Kosarka

#NBA

#Nagetsi

#sarlot