Kad su me pronašli, bila sam gola, poplavela sam 😲😱

Pevačica Demi Lovato (28) u novom je dokumentarnom serijalu o svom životu progovorila o zlostavljanju koje je doživela kao tinejdžerka.

- Izgubila sam nevinost silovanjem. Ljubili smo se, ali ja sam rekla da ne želim dalje, bila sam devica i nisam htela to promeniti još. Nije bilo bitno, ta osoba je svejedno to napravila. Ja sam to držala u sebi i uverila samu sebe da je moja krivica jer sam otišla u sobu s njim - rekla je u video-snimku koji je objavila na svom Jutjub kanalu.

- Bila sam deo Diznijeve ekipe koja je javno rekla da će čekati do braka. Moj prvi put nije bio romantičan, bio je sranje. A onda sam još morala stalno viđati tu osobu pa sam prestala jesti i snalazila se na druge načine, rezala sam se, povraćala, šta god... I moja bulimija se toliko pogoršala da sam počela povraćati krv - dodala je ona.

Međutim, seksualna trauma se ponovila. Drugi put to je bilo u leto 2018. kada se predozirala pa je hitno hospitalizirana. Nakon toga je doživela nekoliko moždanih udara te srčani udar. Jula 23. kada se predozirala, ona je sa prijateljima bila u provodu, a zabavu su nastavili u njenom domu. Kad su svi otišli, Lovato je nazvala svog dilera.

- Nisam samo doživela predoziranje, već sam i iskorištena. Doživela sam mnogo seksualnih trauma dok sam bila tinejdžerka. Kad su me pronašli, bila sam gola, poplavela sam. Doslovno me ostavio mrtvu nakon što me iskoristio - rekla je Demi.

IZVOR: YT / Demi Lovato 

Autor: redportal.rs

#Demi Lovato

#nevinost

#silovanje

#trauma