Luna Đogani uveliko razmišlja o tome kako će zarađivati nakon što na svet dođe njena ćerka

Pevačica i pobednica Zadruge 2 Luna Đogani u poodmakloj je trudnoći, a kako se piše u domaćim medijima, ona već uveliko razmišlja o tome kako će zarađivati nakon što na svet dođe njena ćerka kojoj će dati ime Mia.

Naime, kako se navodi, Luna planira da otvori Jutjub kanal na kom će objavljivati video klipove u kojima će govoriti o majčinstvu, kao i o nedoumicama i problemima s kojima se novopečeni roditelji susreću. Poznato je da njen partner i ona zarađuju od Instagrama ali i od Jutjuba, te nije čudno da se Luna zaista odluči na ovaj potez.

Foto: Instagram.com/@luna_djogani

Kako se dalje navodi, Luna se već raspitivala kako se zarađuje na ovoj platformi kada je sadržaj namenjen za decu, šta sme da snima, a šta ne, kao i koji je najbolji način da privuče publiku, mlade mame, buduće mame, ali i decu. Plan joj je da se snima u prvim danima nakon porođaja i da opiše kako se oseća na dnevnom nivou, zatim da priča o sve popularnijoj temi, dojenju, ali i grčevima kod novoređenih beba. Želi i da pokaže svojim pratiocima kako se njen partner i ona snalaze sa ćerkom, pa će snimati i kako je presvlače, hrane, kako je zabavljaju, kupaju, umiruju, i veruju da će to privući veliki broj gledalaca. Kako se još tvrdi, na klipovima će se pojavljivati i njeni roditelji Gagi i Anabela, pa će tako svi imati priliku da vide kako se oni snalaze u ulozi deke i bake.

Foto: Instagram.com/luna_djogani

Osim zarade od pregleda, što je neupitno, s obzirom na to da Luna ima veliki broj fanova i ogromnu podršku, ona se nada da će na taj način privući i sponzore i dodatno ih reklamirati u snimcima, te da će na taj način još više zaraditi.

Luna još uvek nije potvrdila ove glasine, a nama ostaje da sačekamo i vidimo da li će se to zaista desiti.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Luna Đogani

#biznis

#porođaj

#trudnoća