Dokaz da u svetu slavnih visina nije nikakva prepreka, pokazuju brojne popularne zvezde poput Šakire, Eve Longorije, Selme Hajek, Kim Kardašijan, Mile Kunis i drugih

Kolumbijska pevačica Šakira, jedna je od najatraktivnijih zvezda na svetu, a visoka je samo 157 cm. Sa španskim fudbalerom Pikeom ima dvojicu sinova kojima su dali srpska imena, Milan i Saša. Šakira je od Pikea starija 10 godina, ali u srećnoj vezi su 11 godina.

Foto: Profimedia

Eva Longorija visoka je takođe 157 cm. Zvezda serije "Očajne domaćice" napunila je ovih dana 46 godina, ali i dalje je zaštitno lice mnogih kozmetičkih i modnih brendova i san mnogih muškaraca.

Foto: Instagram.com/Evalongoria

Kajli Minog iste je visine kao Šakira i Eva - 157 cm. Pevačica danas ima 52 godine, a i dalje je najprodavanija australijska pevačica svih vremena sa prodatih 70 miliona albuma širom sveta

Foto: Profimeda

Popularna američka glumica Hilari Daf takođe je visoka 157 cm.

Foto: Profimedia

Glumica Salma Hajek je sinonim za seksepil. Njena visina iznosi takođe 157cm. Hajekova ima 54 godine, ali na izgledu bi joj mogle pozavideti i znatno mlađe koleginice.

Foto: Pinterest

Glumica Mila Kunis je visoka takođe 157cm.

Foto: Instagram.com/Milakunis

Popularna glumica Skarlet Johanson visoka je 160cm.

Foto: Profimedia

Na spisku je naravno i pevačica Arijana Grande. Njena visina je 157 cm.

Foto: Profimedia

Spisak je podugačak i na njemu svakako nema ni delić žena koje su primer da visina ne diktira ni uspeh, ni privlačnost. Ove žene su mali pokazatelj kako se iz datih okolnosti na koje nemamo uticaj, može izvući najbolje.

Autor: Redportal.rs

#Arijana Grande

#Eva Longorija

#Hilari Daf

#Salma Hajek

#Skarlet Johanson

#šakira