Glumica nedavno napustila snimanje filma zbog pevačice

Poznata domaća glumica Eva Ras nedavno je kroz jedan intervju govorila o projektu na kojem je radila zajedno sa pevačicom Kijom Kockar. Reč je o filmu Ludnica subotnje večeri, čija premijera je održana krajem prošle godine.

Eva je tokom pomenutog intervjua izrekla o Kiji ne tako lepe reči:

- Ona je rijaliti zvezda, ona je jedno izgubljeno stvorenje. Igrala sam sa njom u jednom studentskom filmu. Bila je jako ljubazna sa mnom, ja sa njom. Nismo imale zajednički kadar. Zamislite, dobila je 1. filmsku ulogu kod studenata filmske režije, i znate šta je radila? Menjala je scenario - govorila je Eva pa nastavila:

Foto: Printscreen YouTube/Boban Rajovic

- Koja je to nadmenost, izgubljenost na ovom svetu? Da ona koja nema pojma šta je filmski jezik, jer filmski je kao i kineski jezik, ako ga niste naučili, vi taj jezik ne znate. Ja sam napustila snimanje tog filma, nisam ni znala šta je, ja sam 2 dana snimala, 3. dan je ona došla, nastao je haos u ekipi, ja sam 5 sati čekala, kad nije krenulo, ja sam otišla kući. Pre neki dan sam od studenata saznala da je Kija Kockar menjala scenario - rekla je glumica ogorčeno za Glamur.

Ubrzo nakon izjave Eve Ras oglasio se reditelj pomenutog filma koji je otkrio da je scenario zapravo menjan zbog Eve, a ne Kije:

- Menjali smo scenario zbog Eve, ali nema veze, neka je ona pomogla na dan i trećinu umesto dogovorena 2, nek nam je ona živa i zdrava.

Objavu reditelja na Instagramu podelila je i Kija.

Foto: Instagram.com/@kijakockar

Autor: redportal.rs / Telegraf

#Eva Ras

#film

#intervju

#kija kockar

#ludnica subotnje večeri