Majka dečaka D. B. (4) iz Sente, kojeg su u utorak izgrizla dva rotvajlera na smrt, ostavila je jutros status na Fejsbuku od kojeg bi i kamen zaplakao - zauvek će raditi sve što je radio, sve što je voleo, zauvek će joj biti sve što joj može biti zauvek.

Status majke, koja je nesrećno dete uspela nekako da otrgne iz čeljusti životinja, ali mu nažalost, nije bilo spasa, prenosimo u celosti.

- Zauvek ću da te grlim, zauvek ću te maziti pred spavanje, zauvek ćemo trčati po dolmi, zauvek ćemo igrati fudbal, zauvek ćemo igrati nasred sobe, zauvek ćemo gledati Boss Baby, zauvek ćemo se smejati i vrištati od sreće, zauvek ćemo se vozati autom, zauvek ćemo jesti tvoju omiljenu pizzu, zauvek ćemo se držati za ruke pred spavanje, zauvek ću ti kupovati autiće, zauvek ćemo ići u tvoju omiljenu prodavnicu, zauvek ćemo listati tvoje omiljene knjige, zauvek ćemo kuvati... Zauvek ćeš trčati ljudima u zagrljaj, zauvek ćeš ljubiti ljude po tri puta pa i u čelo, zauvek ćeš trčati, zauvek ćeš se igrati omiljenim autićima, zauvek ćeš igrati fudbal... Zauvek!!! - Mama te voli, dragulju mamin najveći, zauvek si srce mog srca, duša moje duše, zauvek si snaga zbog koje se borim, zauvek si najlepši mamin, zauvek si najlepši osmeh, zauvek si sve što može biti zauvek. Sine mamin, jedincu moj, zauvek si tu uz mene i mama te oseća i voli zauvek najviše na svetu!!! - napisala je neutešna majka dečaka koji je nastradao u tragediji koju Senta a i Srbija ne pamte.

Foto: Facebook.com

Ova tragedija, da podsetimo, dogodila su utorak uveče između 20 i 21 sat, i to na dečakov 4. rođendan.

Majka je izašla iz kuće da preuzme picu koju mu je poručila za rođendan, i po povratku u kuću zamolila njega da on zatvori vrata.

Tada su iz boksa izletela dva rotvajlera i nasrnula na dete.

Naneli su mu smrtonosne povrede usled kojih je dosta iskrvario a zatim i preminuo u kolima Hitne pomoći. Prvo je odvezen u bolnicu u Senti, a odatle u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Vojvodini. Pokušana je ranimacija, ali nažalost...

Dete su napali psi u njihovom valsništvu. Pored dva rotvajlera, imali su i jednog dobermana. Sva tri psa su uspavana.

Autor: Telegraf.rs

#Dečak

#Psi

#psi izujedali dete

#senta

#tragedija