Kija Kockar se oglasila nakon što je Ša prevario svoju suprugu sa Tarom Simov

Domaća javnost ne prestaje da priča o reperu Nenadu Aleksiću Ša, koji je rano jutros pred milionima gledalaca Zadruge strastvenim poljupcima konačno ozvaničio vezu sa dvadeset godina mlađom Tarom Simov.

Foto: Pink.rs

On je suprugu Ivanu Aleksić javno prevario, posle sedam godina braka, a povodom novonastalih zbivanja u Zadruzi za komentar smo pozvali Kiju Kockar - pobednicu prve Zadruge, koju je takođe pred milionima gledalaca u rijalitiju prevario tadašnji suprug Sloba Radanović.

Kija nije krila gađenje zbog postupka repera Ša, sa kojim je pre Zadruge čak snimila i duet.

Foto: Pink.rs

- Fuj!!!! Fuj što je postalo normalno da se ovakve stvari rade preko televizora! I duša me boli jer znam kroz šta Ivana prolazi! Odvratno je da učiniš ovakvo javno poniženje osobi koja je bila uz tebe godinama zbog nekog ko joj nije ni do kolena! Ona se spasila , kao i ja, i doći će vreme kada će to shvatiti, ali to je bolan proces zbog načina na koji to urađeno i te rane nikad ne zacele. Ali mi je i drago, na neki čudan način , jer je zaslužila bolje. Mnogo bolje. I neka sve žene znaju da uvek možemo bolje i da moramo da znamo svoju vrednost, kako u ljubavi, tako i u svakom segmentu života - poručila je Kija za Pink.rs.

Autor: redportal.rs

#Nenad Aleksić Ša

#ZADRUGA

#Zadruga 4

#ivana aleksić

#kija kockar