Sledeće godine se vraćamo u Elite Way School

Petnaest godina nakon što je emitovana poslednja epizoda popularne meksičke serije, Netfliks je najavio je da se snima nova priča o Buntovnicima.

Radnja originalne serije pratila je elitni internat u Meksiku, gde su poznate meksičke face, pop zvezde, političari, biznismeni slali svoju decu. Tokom 3 sezone i 440 epiozda, glavna glumačka ekipa Anahi, Dulce Maria, Maite Peroni, Alfonso Erera, Kristofer Ukerman i Kristijan Čavez naučili su da prihvate međusobne razlike i stvore jaka prijateljstva koja su rezultirala osnivanjem benda RBD.

Tinejdž muzička drama nastavila je da se emituje dugo nakon što se završila 2006. godine. Glavna glumačka ekipa nastavila je sa pevanjem i postala jedna od najvećih latino bendova svih vremena. Sada, nova generacija učenika prolaziće hodnicima Elite Way škole.

Rebelde "reboot" počeće sa emitovanjem tokom 2022. godine. Netfliks je najavio novu seriju na društvenim mrežama sa kratkim video-snimkom. U pozadini snimka čuje se originalna pesma benda RBD, a Netfliks je zadržao i originalan logotip.

IZVOR: YT / Netflix

Direktor nove Elite Way škole, biće glumica dobro poznata svim fanovima ove serije. U pitanju je Estafania Viljareal, koja je u orginalnoj seriji glumila Selinu.

View this post on Instagram

A post shared by Estefania Villarreal (@estefaniavillarrealvillarreal)

IZVOR: IG / @estefaniavillarrealvillarreal

Među novom glumačkom ekipom našli su se Alehandro Puente, Andrea Čaparo, Azul Guaia, Franko Masini, Đovana Grigio, Heronimo Kantiljo, Lizet Selen i Sergio Majer Mori, sin čuvene glumice Barbare Mori tj. Rubi.

Autor: goodhousekeeping.com / redportal.com

#Buntovnici

#Netfliks

#Reboot

#rebelde

#serija