Izvršilac dela udaljio se vozilom taksi firme

Boris Dragoslavić (29) teško je ranjen u pucnjavi u centru Podgorice, a policija je zbog pokušaja ubistva ovog Podgoričanina uhapsila Stefana Stanišića (33) rečeno je Vijestima nezvanično iz Uprave policije.

Pucnjava se desila u Balšićevoj ulici. Policija je uhapsila Stanišića i pronašla oružje, rečeno je Vijestima iz UP. Dragoslavić je pogođen u predelu leđa, kao i u nogu  i hitno je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra.

Inspektori podgoričke policije Stanišića su uhapsili u taksi vozilu kojim je pokušao da pobegne.

Sagovornik iz UP rekao je da su inspektori CB Podgorica odmah nakon izvršenja krivičnog dela došli do operativnih saznanja da se napadač udaljio vozilom jedne taksi firme, nakon čega je sustignut i uhapšen.

- Podgorička policija uhapsila je osobu koja je upotrebila vatreno oružje jutros oko 10.20 časova u ulici Balšića na štetu B. R. (28). Efikasnom akcijom podgorička policija je ubrzo nakon izvršenja djela došla do saznanja da se izvršilac S. S. (32) udaljio sa lica mesta taksi vozilom. Izvršena je blokada grada, te je nakon kraće pretrage terena S. S. lociran i lišen slobode. Kod njega je pronađen pištolj i municija. Sa događajem je upoznata nadležna državna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu - saopšteno je iz Uprave policije.

Autor: Vijesti

#Boris Dragoslavić

#Podgorica

#Stefan Stanišić

#pokušaj ubistva