Dejvid Švimer potvrdio da snimanje uskoro počinje 🤩

Dejvid Švimer je u intervjuu sa Endi Koenom otkrio detalje sa snimanja nove specijalne emisije Prijatelji koja je trebalo da bude održano prošle godine, međutim, zbog epidemiološke situacije snimanje i premijera emisije odloženi su za 2021. godinu.

Kada ga je voditelj pitao da li ima nekih novina kada je u pitanju okupljanje, Švimer je rekao da uskoro putuje za Los Anđeles kako bi krenuli sa snimanjem. 🤩

- Zapravo, za malo više od mesec dana, putujem za Los Anđeles. Tako da, konačno, ja mislim da smo smislili način da snimamo, a da svi budu bezbedni. Najverovatnije je da će se snimati napolju jer, znaš već, protokol i mere - rekao je glumac.
View this post on Instagram

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

IZVOR: IG / @_schwim_

Tokom ovih meseci, spekulisalo se da će Elen biti ta koja će ugostiti 6 glumaca i u čijoj emisiji će se emitovati specijal, ali Dejvid je u intervjuu sa Endijem tu informaciju negirao, kao i da nije siguran da li sme da otkrije ko je u pitanju. 😅

- Ne, nije Elen, nije Bili Kristal. Mogu da ti kažem ko nije - rekao je Dejvid.

Prikazivanje specijala najavljeno je za mart ove godine. U emisiji pojaviće se svih 6 glumaca Kortni Koks, Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Metju Peri, Dejvid Švimer i Met Leblank.

Autor: etcanada.com / redportal.rs

#Dejvid Švimer

#Kortni Koks

#dženifer aniston

#friends

#intervju

#metju peri

#prijatelji

#serija