Novi salon se nalazi u ulici Kneza Miloša 7

Jedan od prestoničkih događaja koji je obeležio prethodnu nedelju bilo je otvaranje Diline Beauty salona u centru Beograda.

Modna dizajnerka Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana DiLine, otvorila je još jedan kozmetički salon u Beogradu i to preko puta Skupštine grada u ulici Kneza Miloša 7.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Na otvaranju su bili i golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Brojan i njegova supruga Snežana, Anđelka Tomašević, Adaktar i drugi koji su svojim prisustvom ulepšali veče otvaranja novog salona.

Foto: Espreso /Emilija Jovanović

Foto: diline_dresses/magiconproduction

U okviru otvaranja organizovana i je i mini revija novih modela haljina i trenerki koje su gostima pokazale devojke iz DiLine tima, a sve to je pratila prelepa instrumental muzika sa violina.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Ceo događaj je bio ispunjen i različitim lepim detaljima, a među njima se ističu detalji koji su ukrašavali devojke iz DiLine tima prilikom njihovog promovisanja haljina i trenerki. Sako Bonaparte i frizura sa cvećem i leptirićima u kosi veoma su privukli pažnju prisutnih.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Svoje mesto na celom događaju pronašli su i neizbežno lepo belo vino, slatkiši i vože sve prelepo aranžirano.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Dijana planira u narednom periodu da otvori svoje salone i u drugim delovima grada kako bi sve devojke koje to žele lako mogle da koriste usluge DiLine tima.

Foto: magiconproduction

Devojke, DiLine Beauty salon je otvoren za sve vaše potrebe! 🥰

Autor: redportal.rs

#dijana diline

#dijana raodnjic

#diline beauty

#diline kids

#modni dizajn

#salon lepote