Luda ispovest i neverovatna životna priča

Karol Lu, devojka koja je odlučila da u TikTok izazovu ispriča pojedine laži iz svog života, šokirala je javnost sa pričom da joj je starija sestra, zapravo MAJKA.

U toku 90-ih godina njena porodica je živela u Poljskoj, koja je tada važila za izuzetno konzervativnu zemlju, pa su Karolinini baka i deka morali da skrivaju od javnosti trudnoću svoje ćerke.

Snimak je za kratko vreme pregledan više od 4.000.000 puta i napravio je pravu pometnju kada je Lu ispričala kako su njeni navodni roditelji često bili odsutni zbog posla, pa su je uglavnom čuvali brat i najstarija sestra, koja je od nje bila starija čak 16 godina.

Nikada nismo bili baš bogati. Kada sam sa 13 godina rekla da želim profesionalnu kameru, roditelji su mi rekli da ću morati sama da zaradim za nju. Sestra je pitala svog tadašnjeg dečka da li može da mi nađe neki posao na svojoj farmi.

Nakon izvesnog vremena, dobila je poziv od bivšeg dečka njene "sestre" koji je želeo da razgovara sa njom i gde joj je saopštio vest koja je potpuno promenila njen život.

Na jednom lekarskom pregledu je na njenim dokumentima pisalo njeno ime i prezime, a pod imenom roditelja stajalo je ime njene "sestre".

Karol je planirala da sakrije od porodice da zna istinu jer je htela da vidi do kada će je lagati, ali samo nekoliko nedelja posle saznanja, rekla je svojoj majci da zna sve.

Autor: Novosti magazin / redportal.rs

#Tik Tok

#majka

#sestra