Soni se odvažio da odradi seriju baziranu na hit igrici devedesetih

Bila je davna 1996. godina, za nas u Srbiji nesrećna po mnogo čemu (što je generalno bio slučaj s tim godinama), ali se pred kraj godine pojavilo nešto što je mnoge obradovalo, bar retke od nas koji su imali prvu PlayStation konzolu.

Naime, na domaće tržište je tad konačno stigla još jedna hit igra (u ostalim delovima sveta je puštena u prodaju krajem 1995.) koju smo kao klinci obožavali, a to je bio čuveni Twisted Metal, i danas prepoznatljiva franšiza sa zastrašujućim klovnom po imenu Nidles Kejn.

Naravno, plejada likova u ovoj igri je mnogo šira, ali prosto Kejn je neko po kome je ova igra najprepoznatljivija. Elem, nekih 26 godina od izlaska igre, dva Sonijeva ogranka, Sony Pictures Television i PlayStation Productions, da budemo precizniji rešili su da ekranizuju ovaj uvrnuti svet koji spaja horor i komediju.

Scenarijo je poveren Majklu Džonatanu Smitu (čoveku koji je radio Kobru Kai), dok će Ret Riz i Pol Vernik, zajedno sa Vilom Arnetom. Priča će pratiti momka-skitnicu koji poseduje vozilo za koje je vezan, a kome se pruža šansa za boljim životom ukoliko obavi neku dostavu misterioznog paketa. Problem je, naravno, što živi u post-apokaliptičnom svetu u kom postoji dosta likova sa svojim takođe nezgodnim vozilima koji žele u tome da ga spreče, tako da će se naći u dosta neprilika.

Još se ne zna kada će se održati premijera i na kom kanalu.

IZVOR: YT / Group M Pro

Autor: redportal.rs

#Twisted Metal

#igrica

#savijeni metal

#serija

#televizijska serija