Počeo da me hvata za penis pred gomilom ljudi 😲

Američki modni dizajner Aleksandar Vang optužen je za seksualni napad. Naime, Keaton Bulen (21), student njujorške škole za dizajn Parsons, izjavio je da ga je Vang napao u klubu u gradu 2019. godine. Advokat Lisa Blum zastupa 11 muškaraca sa optužbama za nepropisno ponašanje protiv Vanga.

Poznati dizajner negira sve tvrdnje protiv njega. Bulen je bio sa prijateljem u klubu Fishbowl u Njujorku kada je sreo Aleksandra 24. avgusta 2019. oko 23:30. Tada je imao 20 godina. U početku su razgovarali o Parsons School of Design, gde Bullen trenutno studira dizajn enterijera.

Vang ih je potom pozvao za svoj sto i ponudio im votku, a kasnije ga je odveo na plesni podijum, kako tvrdi Bulen. U ranim jutarnjim satima, Bulen tvrdi da ga je Vang seksualno napao:

- Odjednom mi je otkopčao pantalone, stavio ruke u pantalone i počeo da me hvata za penis pred gomilom ljudi. Potpuno sam se smrznuo.

- Tada je rekao: "Želim da te povedem kući sa sobom “. Osećao sam se umorno i uklonio se iz situacije što je brže moguće - dodaje Bulen.

Paul Tveed, jedan od advokata Vanga, rekao je da čeka snimke iz kluba u noći za koju je rekao da njegov klijent veruje da će u potpunosti opovrgnuti ovu tvrdnju. Bulen je rekao da ne želi da se njegova fotografija koristi, zbog zabrinutosti da će ga javnost optužiti da traži pažnju.

Autor: redportal.rs

#Aleksandar Vang

#Dizajner

#MODA

#optužba

#seksualni napad