Ekvadorska TV ekipa ostala zaprepašćena

Ekvadorski TV reporter Diego Ordinola i njegova ekipa sa kojom je snimao prilog susreli su se sa neočekivanom situacijom. Naime, maskirani pljačkaš im je prišao i držao ih na nišanu dok su se uključivali u program uživo.

U pitanju su zaposleni na DirecTV Sports, a sve se odvilo 12. februara ispred stadiona Isidro Romero Carbo Monumental, doma fudbalskog kluba Barcelona SC, gde je reporter izveštavao. Tada mu je prišao čovek u bejzbol kapi i sa maskom na licu i izvukao pištolj. Na snimku se čuje da maskirani napadač traži telefone ekipe i čim je jedan od njih predao svoj pametni telefon, on je otišao.

- Ne možemo ni tiho da radimo. Ovo se dogodilo danas u 13 sati ispred Estadio Monumental - objavio je Diego Ordinola uz video-snimak incidenta na Tviteru.

IZVOR: YT / Bloomberg Quicktake: Now

Nakon što pljačkaš odlazi sa telefonom, kamerman počinje da ga prati, a kasnije snima muškarca koji beži na zadnjem delu motocikla. Video je već pregledan preko 100.000 puta samo na Tviteru.

Ordinola je kasnije zahvalio ljudima na porukama podrške, dodajući da se policija zaklela da će uhvatiti pljačkaša i privesti ga pravdi.

Autor: redportal.rs

#Ekvador

#nišan

#pljačka

#reporter

#uživo program