Serija koja je trajala 15 sezona, godinu dana nakon završetka emitovanja najavila vraćanje Jedinice za analizu ponašanja 🤩

Serija Zločinački umovi je jedna od najpopularnijih i jedna od najdužih serija tog karaktera koja se emitovala na malim ekranima. Kroz 15 sezona i 324 epizode, ekipa agenata rešavala je neke od najgorih slučajeva ulazeći u um serijskih ubica. Zločinački umovi prvi put se se emitovali 22. septembra 2005. godine, a poslednja epizoda se emitovala u februaru 2020. godine.

IZVOR: YT / TV Guide Trailers

Sada, tačno godinu kasnije Paramount+, navodno, razmatra da ponovo otvori Jedinicu za analizu ponašanja i okupi ekipu.

Prema Entertainment Weekly, scenarista Erika Meser je pristala da se Zločinački umovi vrate na male ekrane. Trenutno nije poznato ko će od glumačke ekipe ponoviti svoje uloge, s obzirom da je projekat u ranoj fazi.

Serija koju je kreirao Džef Dejvis ugostila je brojne poznate glumce kao što su Mendi Patinkin, Tomas Gibson, Padžet Bruster, Metju Grej Gubler, Šemar Mur, Aiša Tajler, Kersten Vangsnes i Dženifer Lav Hjuit. Do kraja emitovanja serije, od prvobitne ekipe ostali su samo Metju Grej Gubler, Ej Džej Kuk i Kirsten Vangsnes.

Serija je tokom godina imala dve serije nastale od Zločinačkih umova - Zločinački umovi: Sumnjivo ponašanje iz 2011. i Zločinački umovi: Preko granice iz 2017. godine.

IZVOR: YT / Videoland

IZVOR: YT / TV Promo 360

Autor: redportal.rs

#Criminal Minds

#Zločinački umovi

#serija