Bivši siromašni konobar postao influenser i milioner - za samo dve godine

Bivši konobar koji je odrastao u siromaštvu, pa čak bio i beskućnik kao dete, ispričao je kako je za svega dve godine postao milioner i popularni influenser na Instagramu.

Branden Kondi, 25-godišnji mladić koji se bavi marketingom preko društvenih mreža, nije imao lak početak svog života, budući da je odrastao u velikom siromaštvu. Kako sam kaže, jedno vreme je bio i beskućnik kao dete kada mu je mama ostala bez posla.

- Često sam ostajao sam kod kuće dok bi moja mama radila i po ceo dan kako bi platila račune i kupila hranu. Mnogo se trudila, ali nas je i mnogo volela tad. Bila su to teška vremena - rekao je Kondi, dodaviši da je najteži deo upravo bio period kada su morali da napuste stan u kom su živeli.

Kako sam kaže, taj period je dosta uticao na njega da uđe u pogon u kom će uvek raditi kako se nikad više ne bi vratio na taj period. Zbog toga je već sa 16 godina našao posao perača sudova, kako bi pomogao porodici najbolje što može.

Slučaj je hteo da do 21. godine postane čistač jahti poznatih i bogatih ličnosti, što ga je podstaklo da pokrene svoju kompaniju kojoj je dao ime Branden Condy LLC koja se bavi povećavanjem broja pratilaca na Instagramu kroz akcije poklanjanja (giveaway akcije) koje organizuju poznate ličnosti.

View this post on Instagram

A post shared by Branden Condy❌ (@brandencondy)

IZVOR: IG / @brandencondy

- Kad sam bio mlađi štedeo sam novac kako bih ga uložio u posao na društvenim mrežama. U to vreme sam i pročitao jednu knjigu o tome kako je bitno znati skrenuti pažnju na sebe, pa sam shvatio da je aktivnost na Instagramu pravo mesto za tako nešto - objasnio je Kondi, koji je danas milioner.

Upitan koji bi savet mogao da da ljudima koji su danas u sličnoj poziciji kao što je on bio ranije, Branden kaže da je vera u sebe ipak najbitnija.

- Morate u potpunosti verovati sebi i uvek ući u rizik. Verujte mi, ja najbolje znam da to tako ide, i mogu vam reći da je vredelo. Prosto, kladite se na sebe - dodao je on.

Brandena na Instagramu možete pratiti preko profila @brandencondy, pa eto, ako ste zaintresovani za posao kojim se on bavi, možda možete nešto da naučite. Ko zna?

Autor: undefined

#beskićnik

#branden condy

#branden kondi

#dete

#influenser

#milioner

#siromašno dete