Znak: Vodolija, podznak: Devica

Vodolija je treći znak vazdušne trojke, po kvalitetu je fiksan, njegova vladajuća planeta je Uran, a njegova sezona traje od oko 21. januara do 20. februara.

Osobe u znaku Vodolije odlikuje jak intelekt, ingeniozan um, ekscentričnost, buntovništvo, ali i emotivna distanciranost, tvrdoglavost, sebičnost, netaktičnost.

Foto: Pixabay.com

Devica je drugi znak zemljane trojke, po kvalitetu je promenljiv, a njegova vladajuća planeta je Merkur.

Osobine Device su organizovanost, analitičnost, iskrenost, poštenje, ali i cinizam, skepticizam, sumnjičavost i malodušnost.

Foto: Pixabay.com

Osoba rođena sa Suncem u Vodoliji i podznakom u Devici poseduje jednu intelektualno jaku, ali emotivno rezervisanu kombinaciju. Devica svakako uvodi red i organizovanost u Vodolijin večno buntovnički i neobuzdani način života, dok Vodolija donosi malo spontanosti i drčnosti u Devicin večno odmeren i suzdržan način života. Ova kombinacija je usled svoja dva vladaoca, Urana i Merkura, vrlo jaka na mentalnom planu, ove osobe su cele u glavi i u mislima, doduše, priroda ova dva znaka ih može terati više ka onim nepoverljivim, sumnjičavim, skeptičnim i ciničnim, nego ka vedrim i lakim temama. Emotivno, ovoj kombinaciji nedostaje toplina, spontanost, otvorenost i nežnost.

Poznate osobe rođene sa ovom astrološkom kombinacijom: Čarls Dikens, Arjen Roben, Frenklin Ruzvelt, Valentino Rosi.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrokombinacija

#astrologija