Najnovije vesti iz zemlje i sveta

Na novom Pinkovom kanalu Vesti, gledaoce već od 8 sati čeka živi program sve do ponoći. Najnovije i najvažnije informacije moći će da saznaju od dobro poznatih TV lica naše kuće i tima mladih reportera na terenu u Beogradu i celoj Srbiji.

U radu novog kanala najgledanije komercijalne televizije u Srbije učestvuju Srđan Predojević, Dušića Spasić, Mihajlo Pavić, Ivan Golušin i Irena Jovanović, kao i mladi novinari na najvažnijim lokacijama u svakom trenutku!

TV kanal VESTI možete pratiti kod svih operatera, na sledećim pozicijama: SBB I EON - 023, SUPERNOVA – 01, POŠTA NET – 110, TOTAL TV - 037, ORION - 10, MTS – 111.

Dušica Spasić i Srđan Predojević, pored toga što će biti urednici TV kanala Vesti, imaće i svoje autorske emisije.

View this post on Instagram

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

IZVOR: IG / @rtvpink

Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa 4 stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža.

Srđan u ovoj emisiji neće biti sam njegova asistentkinja biće popularna Sara Stanković.

Osim što će aktivno učestvovati u uredničkom delu, Dušica će voditi popodnevnu kolažnu emisiju koja će se osvrtati na sve važne političke, društvene, ekonomske, socijalne i ostale teme, a vodiće gledaoce i kroz veoma zanimljiv kviz koji će se emitovati na kanalu Vesti.

U svakom trenutku, tokom celog dana! Tim novinara i snimatelja izveštavanje iz svih delova Srbije.

Autor: redportal.rs

#Dušica Spasić

#Program

#Srđan Predojević

#kanal

#kanal vesti

#novi kanal

#tv

#tv kanal

#tv program

#vesti