Iz HBO otkrivaju kako će reboot serije objasniti Samantino odsustvo i povezano je sa stvarnim sukobom između glumica

Pretpostavljamo da je većina vas čula da se Seks i grad vraća na male ekrane, ali kao jedna potpuno nova serija.

U novoj seriji svoje uloge repriziraće Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson. Jedina koja se neće pojaviti je Kim Katral. Ovo nije bila iznenađujuća vest, s obzirom da je Kim nekoliko puta rekla da ne želi da učestvuje u bilo kakvom obliku nastavka.

U 2017. godini, Kim su optužili da je ona razlog što je Seks i grad 3 otkazan, i to samo nekoliko dana pre početka snimanja. Iako je žestoko demantovala naslove, njene bivše koleginice podsticale su glasine na društvenim mrežama. Nekoliko meseci nakon otkazivanja trećeg filma, Kim je progovorila i odnos između sebe i svojih koleginica opisala kao "toksičan".

- Odgovor je uvek bio ne. Nikad nisam tražila neke pare, ili neke projekte. Smešno je misliti da sam neka diva - rekla je Kim o njenoj odluci da odbije treći film.

Kim je u daljem intervjuu rekla da se ne seća kada je poslednji put razgovala sa svojim koleginicama.

- Znate, niko nikad ne podigne telefon i pokuša da ostvari neki kontakt sa mnom i pita "Kako si?". To bi bio ispravan način da se ovakva situacija reši. Ovo sada je kao neka toksična veza - rekla je Kim.

Godinu dana pre ovog intervjua, nakon smrti svog brata, Kim je javno prozvala Saru Džesiku Parker na Instagramu, nazvavši je okrutnom. Naime, nakon što joj je Sara Džesika javno izjavila saučešće Kim je objavila post sa slikom na kojoj je napisala:

Ne treba mi tvoja ljubav i podrška u ovom tragičnom momentu.
- Moja mama me je danas pitala "Kada će te taj licemer ostaviti na miru?". Tvoje konstantno javljanje je samo bolan podsetnik kako si okrutna bila, a i sada. Pusti me da ti pojasnim. (Ako već nisam). Ti nisi moja porodica. Ti nisi moj prijatelj. Pišem ti samo da bih ti po poslednji put rekla da prestaneš da koristiš našu tragediju kako bi povratila tvoju ličnost "dobre devojke". - napisala je Kim u okviru posta.
View this post on Instagram

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

IZVOR: IG / @kimcattrall

Glavni direktor za sadržaj na HBO otkrio je kako će reboot serija objasniti Samantino odsustvo iz serije, nakon što su fanovi počeli da nagađaju da li će njen lik glumiti neko drugi ili će je možda čak i ubiti. Međutim, izgleda da će se producenti koji stoje iza serije uzeti činjenice iz stvarnih događaja i tako objasniti da se grupa prijateljica jednostavno više ne druži sa Samantom.

- Baš kao i u stvarnom životu, ljudi u vašim životima dolaze i odlaze. Prijateljstva blede i počinju neka nova. Oni će pokušati da ispričaju iskrenu priču o ženi u njenim pedesetim godinama u Njujorku. I trebalo bi da ostavi osećaj prirodnog, da jednostavno prijatelje koje imate sa 30, možda neće imati sa 50 - rekao je Kejsi Blojs za TV Line.

Njegovo objašnjenje je zapravo povezano sa komentarima koje je Kim Katral dala u intervjuu 2017. godine kada je otkrila da je jedan deo razloga što nije više prijateljica sa svojim koleginicama to što nemaju ništa zajedničko osim serije.

- Nikad nismo bile prijateljice. Mi smo bile koleginice - rekla je tokom gostovanja u emisiji Piers Morgan's Life Stories.

IZVOR: YT / Entertainment Tonight

Autor: buzzfeednews.com / redportal.rs

#Keri

#Kim Katral

#Kristin Dejvis

#Miranda

#Reboot

#Samanta

#Sintija Nikson

#film

#sara džesika parker

#seks i grad

#serija

#Šarlot