Košta 24 miliona dolara kako on kaže 🤑

Američki reper Lil Uzi Vert nedavno je šokirao svoje fanove objavivši fotografije na kojima je ružičasti dijamant od 24 miliona dolara ugrađen u njegovo čelo.

Plan da mu se retki i skupi dragi kamen ugradi u čelo je najavio prošle nedelje, kada je objavio da je godinama plaćao ružičasti dijamant. Uzi, čije je pravo ime Simere Voods, voli skupe satove, nakit i luksuzne automobile, ali ovaj ružičasti dijamant je, ukoliko je zaista pravi, njegova najvrednija stvar do sada.

IZVOR: YT / ET Canada

Kada ga je jedan tviteraš upitao zašto jedno nije stavio dijamant u prsten, Lil mu je odgovorio:

- Ako izgubim prsten, da, [vi] ćete me ismevati više nego da ga stavim u čelo.

Nakon najave njegovog plana, dizajner nakita Eliot Eliante je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj drži kamen uz Uzijevo čelo sa natpisom:

- Vreme je.

- Već godinama plaćam prirodni ružičasti dijamant od Eliota. Ovaj jedan kamen toliko je koštao da ga plaćam od 2017. Tada sam prvi put video pravi prirodni ružičasti dijamant - tvitovao je muzičar prošlog meseca.

Prvobitna najava Lila Uzija Verta privukla je pažnju medija, ali malo ljudi je zapravo verovalo da će on to zaista uraditi. Ali pre nekoliko dana, objavio je izbrisanu fotografiju krvi koja mu curi niz čelo uz opis:

- Ako ga ne izvadim na pravi način, mogao bih umreti…. Ne ozbiljno.

Nejasno je da li ružičasti dijamant Uzi Verta zapravo vredi 24 miliona dolara, ali ako je zaista ocenjen na 10-11 karata, kako je tvrdio, zaista je veoma dragocen.

- Nije iznenađujuće što je izabrao ružičasti dijamant. Oni su najređi, najdragoceniji i najpoželjniji od svih dijamanata. Ružičasti dijamanti veliki poput onog koji vidimo na glavi Lila Uzija Verta toliko su retki da ih je užasno teško pronaći, obično se prodaju preko aukcijskih kuća ili dilera ultra visoke klase. Veliki ružičasti dijamanti mogli bi biti najvredniji predmeti u najmanjoj zapremini na svetu - rekla je Lisa Levinson iz Saveta za prirodni dijamant za Daily Mail.

View this post on Instagram

A post shared by Marni Life( NO STYLIST)1600 (@liluzivert)

IZVOR: IG / liluzivertVerified

Autor: redportal.rs

#Dijamant

#Lil Uzi Vert

#reper

#ružičasti dijamant