Najlepše žene su iz Srbije 💃

Na ovogodišnjem Australijan openu Srbija ima predstavnika i u sudijskoj stolici. 😁

U pitanju je prelepa kragujevčanka Marijana Veljović koja izaziva veliku pažnju na ovom turniru zbog svoje smirenosti u napetim situacijama sa nervoznim teniserima, profesionalnosti, a pre svega zbog atraktivnog izgleda i lepote.

Foto: RAS SRBIJA/Aleksandar Dimitrijevic

Ona je prvu sudijsku školu završila 2008. godine u Beogradu u organizaciji Teniskog saveza Srbije. Godine 2009. završila je tenisku školu 2. nivoa i dobila beli bedž.

Od 2010. godine sudi i na međunarodnim turnirima, a 2011. godine završava 3. nivo i dobija bronzani bedž za teniske sudije. Godine 2013. dobija srebrni bedž.

Foto: RAS SRBIJA/Aleksandar Dimitrijević

Sada je vlasnik zlatnog bedža za tenijske sudije što je veliko priznanje, jer ga u svetu imaju samo 19 muškaraca i 10 žena.

Ona je i prošle godine na Australijan openu izazvala veliku pažnju zbog svog fizičkog izgleda, ali i napete situacije sa Rodžerom Federerom, kada ga je na kraju kaznila zbog "dugog jezika".

Ove godine kontroverzni Nik Kirjos, koji očajnički traži pažnju medija tako što konstantno provocira Đokovića, vikao je na sutkinju Marijanu i rekao da uništava igru.

Svi su bili fascinirani Marijaninom smirenošću i pribranošću u nameri da ga pusti da kaže sve što ima i izbaći frustracije. Uprkos Kirjosovom neprimerenom ponašanju, Marijana ga je poštedela i nije ga kaznila.

Foto: tanjug

Marijana je najviše pažnje privukla zbog atraktivnog izgleda, na velikom broju američkih sajtova porede je sa pevačicom Dženifer Lopez, dok je u jednom trenutku i bivši teniser Boris Beker uputio neprikladan kompliment zbog kog je pretrpeo kritike.

- Moram da kažem da je sudija izuzetno lepa. Jedeš je očima - rekao je Beker, a posle toga su ga u medijima prozvali "seksistička svinja".

Autor: redportal.rs

#australijan open

#marijana veljovic

#melburn

#sudija

#tenis