Najpoznatiji jutjuberi se posvađali zbog mejkap luka??

Džejms Čarls i Niki Tutorijal su najpopularnije zvezde Jutjuba, što i govori broj njihovih pratilaca. Niki prati oko 13 miliona ljudi, a Čarlsa 25 miliona.

Njihovi fanovi ostali su zbunjeni nakon što je Niki objavila tutorijal u kome je "besna" na Čarlsa jer nije izabrao njen "make-up look" za njegov video-snimak Friends Draw My Makeup Looks.

- Ne mogu da verujem da sam ponovo u ovoj situaciji. Sad je dosta, a čini mi se da moja svađa sa Džejmsom Čarlsom se izgleda neće uskoro završiti jer je Džejms ponovo odbio da ubaci moj "look" u njegov video Friends Draw My Makeup Looks. Sada sam odlučila da ću još jednom da kreiram svoj look i tako pokažem Džejmsu šta propušta - napila je Niki u opisu svog video-snimka.

Tokom poslednjih minuta klipa, Niki je pozvala Džejmsa na fejs tajm kako bi mu pokazala svoju transformaciju.

- To izgleda zaista zapanjujuće, tako dobro - reagovao je Džejms na njen "look"

A onda se Niki nadovezala i kroz šalu rekla:

Moglo je biti i na tvom licu.

Džejms je onda objasnio celu situaciju:

Želeo bih da odvojim momenat da se pozabavim nečime što se događalo između mene i NIki. Postoji mala svađica koja kruži na internetu i ja bih želeo da odvojim sekundu i kažem Niki direktno "Žao mi je".

Time su fanovima dali do znanja da je cela afera, zapravo, bila šala jutjubera. Za dobru šalu uvek ima prostora, složićete se? 😏😂 Pogledajte ceo klip 👇🏻:

IZVOR: YT / NikkieTutorials

Autor: hitc.com / redportal.rs

#Džejms Čarls

#Niki Tutorijals

#Svađa

#jutjub

#jutjuberi