Ko iz glumačke ekipe serije Bridžerton je u trci da postane novi član Marvela?

Serija autorke Šonde Rajms, famozni Bridžerton, za samo 4 nedelje postala je najgledanija serija ikada na Netfliksu. Prema zvaničnim podacima ove kompanije, seriju je pogledalo 82 miliona ljudi, što znači da je 40% pretplatnika pogledalo bar nekoliko minuta ovu seriju.

Uspeh serije je otvorio vrata velikom broju glumaca da steknu veliku popularnost. Glumac oko kog se vrti najviše tračeva je Rege-Jean Page, koji tumači lik Sajmona Baseta.

Rene se našao u centru pažnje kada se pročulo da bi ovaj 31-godišnji glumac mogao da zameni Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda. Međutim, najnovije spekulacije je da bi Rene mogao da se pridruži ekipi Marvela u drugom delu filma Black Panther II.

Da li će se Rene pridružiti ekipi ili ne, ostaje nam da čekamo kako bi saznali, ali ono što je sigurno jeste da je Marvel dao izjavu u kojoj su rekli da sigurno niko neće zameniti Čedvika Bozmena i da je ideja da neko nasledi masku Crnog pantera jer žele da se franšiza o ovom superheroju nastavi.

- Koji strani popularni glumac iz serije se nalazi u prvom redu, u trci da glumi superheroja? Biće to potpuno ovi alter ego, ne onaj koji je tumačio preminuli glumac - rekli su iz Marvela.

IZVOR: YT / Marvel Entertainment

Autor: redportal.rs

#Bridgerton

#Netfliks

#black panther

#chadewick boseman

#marvel

#rene-jean page