Sem Asgari nije štedeo (ne)suđenog tasta

Dečko proslavljene američke pop-zvezde Britni Spirs, Sem Asgari, u nedavnom izlivu besa koji je ispoljio preko svog naloga na Instagramu, žestoko je napao oca svoje izabranice, otvoreno ga nazvavši dr*adžijom koji pokušava da kontroliše vezu svoje ćerke.

Ovaj Asgarijev ispad dolazi neposredno posle odluke suda u SAD koji je pevačicinog oca, Džejmija Spirsa, ostavio na mestu staratelja njene imovine. Osim toga, Sem je već podržao svoju partnerku u izjavi koju je dao za magazin People, povodom puštanja dokumentarca Smeštanje Britni Spirs (Framing Britney Spears) koji je pušten na platformi Hulu.

- Svojoj boljoj polovini sam oduvek želeo sve najbolje, i nastaviću da joj dajem podršku u nameri da ostvari svoje snove i da stvori budućnost kakvu želi i zaslužuje. Zahvalan sam na svoj ljubavi u podršci koju ima od obožavalaca širom sveta, a nadam se da nas čeka normalna i lepa budućnost - naveo je Asgari na svom profilu.

Da podsetimo, nadležni sud u SAD je krajem prošle godine presudio da Džejmi zadržava pravo raspolaganja imovinom pevačice do 3. septembra ove godine, iako je ona tražila da joj se to pravo vrati.

Spirsova je pravo raspolaganja nad sopstvenom imovinom izgubila 2008. godine jer je procenjeno da nije sposobna da upravlja svojim sredstvima zbog teškog psihičkog stanja kroz koje je prolazila.

Autor: redportal.rs

#britni spirs

#otac

#pravo na raspolaganje

#sem asgari