Džordan Belfort na zanimljiv način podržao investitore GameStop-a

Džordan Belfort, čuveni bivši broker po čijem životu je snimljen kultni film Vuk sa Vol strita, rekreirao je govor iz filma koji izgovara Leonardo Dikaprio, koji ga u istom i tumači na svom Jutjub nalogu.

Po svemu sudeći, on je na ovaj način podržao grupe sa mreže Reddit koji su nasamarili krupne zverke sa najpoznatije berze na svetu, lukavo investirajući u akcije firme GameStop koja se smatrala otpisanom.

Ipak, Džordanov stav oko svega ovoga je ostao nedorečen, budući da je akciju grupe prvo podržao, ali je kasnije upozorio da se s tim stvarima ne sme igrati jer, po njemu, ako se u ovome ode predaleko, buduće situacije će podsećati na pokušaj hvatanja noža koji pada.

Po njemu, to bi moglo da dovede do problema manjim investitorima koji bi kasnili sa otkupom akcija, što bi ih oteralo u dugove koje ne bi mogli da isplate. Ipak, Belfort je potom poslao podršku ovoj armiji sa mreže Reddit.

- Jel znate šta, vi sa Vol Strita? Znate šta vi iza aplikacije Robinhood? Nećemo otići - zaključio je Belford u govoru u koji je umetnuo scene iz filma, a koji svakako dosta podseća na govori koji izgovara Di Kaprio u toj sceni.

IZVOR: YT / The Wolf of Wall Street

Autor: redportal.rs

#GameStop

#Vuk sa Vol Strita

#džordan belfort

#leonardo di kaprio