Da li biste mogli tako živeti? 😝

Saveti za uštedu novca su uvek dobrodošli, ali postoje ljudi koji odu u ekstrem sa uštedom. Takva je i Stefani Benet. Ona hoda u mraku između prostorija u stanu, noseći sa sobom sijalicu koju postavlja i pali samo u onoj prostoriji u kojoj će se zadržati.

Ona tvrdi da tako uštedi na struji oko 60 dolara. Stefani takođe sakuplja vlakna koja se skupe na dnu bubnja mašine za veš i od njih pravi improvizovane pamučne jastučiće, kojima skida lak za nokte, ali ih koristi i za šminkanje.

Ne koristi obični tuš, već mornarički princip tuširanja. Prvi se nakvasite pod vodom, onda sapunate uz zatvorenu vodu i ponovo je otvorite da biste se brzo isprali. Pomoću baby monitora upozorava svog partnera pod tušem kada je vreme da zatvori vodu.

Njen momak Patrik Robinson ne razume način na koji njegova devojka živi i kaže da se kod nje nikad ne uspe dobro istuširati.

- Stefani ima dobar posao, radi u lekarskoj ordinaciji. Uštedela je puno novca, ali ne želi ništa trošiti. Smešno je to kako živi, ali ja je volim i zato to prihvatam - kaže Patrik.

Međutim, tu nije kraj. Stefani štedi i na vodi za kuvanje testenine, pa istu vodu koristi više puta. Injekcijom precizno meri količinu deterženta za veš koji će staviti u veš mašinu.

Kad kupuje u supermarketu, ona oguli banane pre stavljanja na vagu, kao što grožđe očisti od grančica i izvaga samo bobice. Ona kuva u mašini za veš, tako što zdelice čvrsto omota staniolom, kako bi bila sigurna da voda neće prodrijeti u njih, dok se oko toga pere ostalo posuđe. Tako kuva hrenovke, priprema lazanje, ribu.

Da li vam zvuči ovo bizarno? 😄

IZVOR: YT / TLC

Autor: redportal.rs

#sijalica

#tlc

#veš mašina

#škrtica