Da li je puno čekati na ovakvu ženu?

Dženifer Aniston (51) i Bred Pit (57) počeli su da se viđaju 1998. godine kada su im njihovi agenti dogovorili susret. Nakon 5 meseci romanse verili su se, a venčanje je bilo u julu 2000. godine. Samo 5 godina posle njihov razvod šokirao je celi svet.

Ako je verovati britanskom tabloidu Daily Star, Dženifer je naterala svog muškarca na dugih 9 meseci apstinencije, što bi značilo da su se verili pre nego što su imali seks.

- Dženifer se navodno bojala da će im seks pokvariti odnos i zato nije htela žuriti. Tada je to smatrala najmudrijom odlukom koju je mogla doneti. Zamislite da Bredu Pitu kažete kako mora čekati na seks - ispričao je svojevremeno izvor blizak bivšim supružnicima za The Mirror.

Foto: Instagram.com/megalopreneur

Strani mediji pišu kako je glumački par prvi put imao seks tokom romantičnog vikenda u Akapulku u Meksiku, 1999. godine, 5 meseci pre venčanja.

- Odmah smo znali da smo pronašli nešto posebno jedno u drugome. Bili smo nerazdvojni već od 2. sastanka. Bio je to jedan od onih čudnih osećaja kad jednostavno znaš da je to to, kao da nam je bilo suđeno - govorila je Aniston u vreme kada je bila u ljubavi s Pitom.

Foto: Instagram.com/jenniferanistonxfaniston

Oni nikad nije ni potvrdio ni demantovali tvrdnje o devetomesečnoj apstinenciji, Bred je u intervjuu za W 2001. godine otkrio detalj iz intimnog života s Dženifer:

- U njenom domu na Beverli Hilsu imali smo ogromnu mramornu kadu. Dok sam uređivao kupatilo, svakojake stvari padale su mi na um... Pretpostavljam da mi je um u to vreme bio prilično prljav.

Foto: Instagram.com/jenniferanistonxfaniston

Autor: redportal.rs

#apstinencija

#bred pit

#dženifer aniston

#seks