Pred njima su izazovi, preispitivanja, ali i svađe

Sasvim je sigurno da retrogradni Merkur i te kako utiče na sve znake, ipak, u ovom periodu će 4 znaka biti posebno pogođena.

Ovan

Vrlo je verovatno da ćete se u 1. polovini meseca možda osećati društveno, u 2. polovini meseca stvari će se smiriti i postaćete svesniji svojih osećanja. Kad sezona Riba započne, aktiviraće se vaša podsvest i sve skrivene emocije koje nikada ne ugledaju svetlost dana.

Rak

Za vas je ovaj mesec u znaku transformacije. Trebalo bi da otpustite prošlost, kako bi se napravilo mesta za budućnost i prihvatiti da nekim stvarima nije suđeno da traju zauvek. Imate sklonost tome da romantizujete prošlost, zašto tako ne biste razmišljali i o budućnosti?

Foto: Pixabay.com/DarkmoonArt_de

Devica

Merkur, koji je vladajuća planeta Device, retrogradan je, a to znači da ćete biti zbunjeni, neorganizovani i smeteniji nego inače. Imaćete osećaj da ništa ne radite kako treba, a zbrka u glavi sve će to još više otežavati.

Škorpija

Odnosi sa ljudima su u poslednje vreme pod velikim pritiscima kada ste vi u pitanju. Možda se svađate s partnerom, ljuti ste na najboljeg prijatelja ili ste spremni na svađu kada god vas kolege na poslu nešto pitaju.

Autor: redportal.rs

#Devica

#Ovan

#loš period

#period

#rak

#znak

#Škorpija