Kompletna sezona snimljena je u Srbiji

Treća sezona serije koja ima sve veću armiju obožavalaca, Predstraža (The Outpost) premijerno se prikazuje na Balkanu 9. februara u 21 č na kanalu SCI FI.  Nove epizode emitovaće se utorkom.

Ova popularna američka serija ponovo je kompletno snimana i montirana u Srbiji, pri čemu je korišćen kompleksan studijski set i brojne lokacije, među kojima su: Kalemegdan, Smederevska tvrđava, Petnička pećina kod Valjeva, klisura reke Vratne u istočnoj Srbiji. 

Foto: NBCU International / Electric Entertainment/Aleksandar Letić

U ovoj avanturističkoj fantaziji glavnu ulogu tumači Džesika Grin kao Talon, jedinapreživela iz rase poznate pod nazivom Crna krv (Blekblads). U prvoj sezoni njenih avantura videli smo kako se Talon sveti za masakr izvršen u njenom selu od strane bande plaćenih ubica, dok se u 2. sezoni susreće sa novim pretnjama. U 3. sezoni nju je izdala njena spostvena vrsta. Ona pokušava da izmiri svoje prijatelje, ljude, sa nasleđem Crne krvi. Dok saznaje više o svojoj izgubljenoj porodici, Talon mora da razlikuje istinu od prevare da bi rešila misteriju svog porekla. 

Foto: NBCU International / Electric Entertainment/Aleksandar Letić

Brojni filmski radnici iz Srbije učestvovali su u stvaranju 3. sezone serije Predstraža, među kojima su glumci: Predrag Bjelac, Radivoje Bukvić, Tijana Upčev, Dragan Mićanović; kostimograf Ivana Vasić Ingliš, reditelj Milan Todorović, direktor fotografije Igor Šunter i mnogi drugi.

Treća sezona serije Predstraža sastoji se od 13 epizoda čije je emitovanje planirano širom sveta: u SAD-u, Velikoj Britaniji, Africi i Evropi, uključujući Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju na kanalu SCI FI

Foto: NBCU International / Electric Entertainment/Aleksandar Letić

Izvršni producenti su kreatori serija Zvezdana kapija i Zvezdana kapija SG-1, Din Devlin i Džonatan Glasner. Tvorci serije i Electric Entertainment izvršni producenti su Kajnan Grifin i Džejson Foler, zaslužni za stvaranje filmskog serijala Mitika. Dženifer Grifin iz Arrowstorm Entertainment i Džonatan Ingliš iz kompanije Balkanic Media su takođe producenti.

Predstraža se vraća na kanal SCI FI sa 3. sezonom u utorak, 9. februara od 21 č.

Foto: NBCU International / Electric Entertainment/Aleksandar Letić

Autor: redportal.rs

#Predstraža

#SCI FI

#Srbija

#The Outpost

#serija