Nije mu lako 😅

Najplaćeniji centar u istoriji NBA lige i dvostruki dobitnik nagrade za najboljeg defanzivca godine Rudi Gober je u sinoćnoj utakmici i duelu protiv Jokića prošao kao "bos po trnju".

Francuski košarkaš i igrač Jute nije imao rešenje za 25-godišnjeg Srbina koji je za samo jednu četvrtinu postigao 22 poena, a za poluvreme ukupno 33.

- Od starta je krenuo jako. Morao sam da budem bolji. Lako je pogađao, posebno u prvom poluvremenu i uzimam potpunu odgovornost za to. Ekipa se oslanja na mene i morao sam bolji posao da uradim - rekao je razočarani centar Jute nakon pobede Denvera 128:117.

Kako se Jokić doslovno igrao sa Goberom, to su nastavili i navijači na društvenoj mreži Tviter.

Odmah po završetku utakmice, počele su da se nižu fore i prozivke na račun najplaćenijeg defanzivca u istoriji najjače lige sveta.

Evo i najboljih fora 😂:

IZVOR: TW / @NBAMemes

Verujemo da Gobenu nimalo nije lako! 😅

IZVOR: TW / @TrashTalk_fr

Na Tviter mreži se pojavila slika iz detinjstva srpskog košarkaša, na kojoj nije ni slutio da će jednog dana imati najveću šansu da postane MVP NBA lige.

IZVOR: TW / @bluewirepods

Jokić je ostvario i 20. dabl-dabl učinak u čak 20 odigranih utakmica od početka sezone. Na taj način je prestigao legendarnog Janisa Adetokunba i sada srpski Džoker zauzima slavno 2. mesto na večnoj listi košarkaša, koji su uspeli da na svakoj utakmici uzastopno ostvare dvocifreni broj u 2 kategorije.

On je, takođe, u sinoćnoj utakmici po 2. put u karijeri postigao 47 poena. 💪💪💪

U toku je glasanje za igrače koji zaslužuju da budu učesnici prestižnog All Star-a. Kako da glasate za Nikolu Jokića, ali i druge srpske igrače, saznaćete u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#Denver

#NBA

#Nikola Jokic

#rudi gober