Prelepa glumica povukla se iz javnog života

Adela Noriega bila je jedna od najpopularnijih glumica meksičkih telenovela, koju je domaća publika pratila u serijama kao što su Istinska ljubav, Maria Isabel i mnogim drugim. 

Pre nekoliko godina se povukla iz javnog života, a mnoge njene kolege kažu da živi povučeno kao i da se retko čuju sa njom.

Dobro je poznata i priča da je velika tragedija obeležila njen život. Navodno, bivši predsednik Meksika, Karlos Salinas ju je prisilio da bude sa njim, posle čega je glumica navodno rodila sina.

- On je bio očaran njenom lepotom 1988. godine kada ju je video u glavnoj ulozi jedne telenovele. Odmah je nazvao producenta i rekao mu da im ugovore susret. Iako je ona odbijala, Karlos je zapretio da će uticati na njenu karijeru. Rekao joj je da mu mora ispuniti sve njegove želje ukoliko se želi baviti glumom. Nakon što mu je rodila dete, zapretio joj je da se više nikada ne sme pojaviti u javnosti. Ne znam čime ju je i kako ucenio, ali upalilo mu je - rekao je Adelin prijatelj sa kojim je bila bliska 90-ih godina.

View this post on Instagram

A post shared by Telenovelas y famosos (@telenovelasyfamosos)

IZVOR: IG / @telenovelasyfamosos

Na Fejsbuk stranici koja prati rad nekada vrlo popularne glumice objavljena je fotografija na kojoj je glumica u pomalo drukčijem izdanju. Nasmejana, ali sa nekoliko kilograma viška, neuredne kose ona je mahala.

Brojni komentari napisani su ispod ove fotke, i dok je jedni hvale, drugi se pitaju kako je mogla ovako da se zapusti. 🤷‍♀️

Kako izgleda danas, pogledajte u nastavku:

IZVOR: FB / Adela Noriega

Autor: redportal.rs

#latinoameričke serije

#serije

#zvezda